Digitale Wirtschaftstalk op 18 december

De volgende digitale Wirtschaftstalk van www.geschaeftsreif.nl in samenwerking met de DNBC-Gelderland vindt op 18 december van 17-18 uur met “cateraar van het jaar 2020” Floris Vlasman plaats. Hij is de CEO van het in Berlijn gesitueerde bedrijf Floris Catering.

We zijn zeer verheugd hem als gast in onze wekelijkse digitale talk (Duits voor Nederlandstaligen) te verwelkomen en nodigen belangstellenden van harte uit! Floris´ grootvader heeft de “Gall en Gall” slijterijen opgezet en zijn vader vertrok op zeker moment naar Duitsland met zijn gezin om een bedrijf op te zetten. Floris en zijn vrouw Kerstin zijn de eigenaren van Floris Catering

Zij vallen al sinds de pandemie positief op met zeer creatieve en innovatieve concepten en zijn zo een goed voorbeeld van ondernemers die in deze tijden heel wendbaar moeten zijn. Je kunt nu bijvoorbeeld een heerlijke gans met wijn (uit hun eigen Franse wijngaarden) met alles- erop- en- eraan thuis laten bezorgen door de “Gänsetaxi”. Floris liet weten dat dit een doorslaand succes is, want een gevulde gans prijkt nog steeds bovenaan het menu bij de meeste Duitsers met kerst.

De ronde wordt op 18 december om 16.30 uur geopend om van te voren de vragen van de deelnemers te kunnen bespreken. Zin om mee te doen? Mail naar esther@geschaeftsreif.nl om de toegangslink via zoom te ontvangen.

Wees welkom!