Wirtschaftstalk am Freitag: een digitale bierproeverij

Voor het succesvol zakendoen op de Duitse markt is de beheersing van de Duitse taal een absolute pre. Esther Bouma en Tjaco Rowaan van Geschäftsreif helpen Nederlandse ondernemers die de Duitse markt op willen hun Duits te verbeteren. In hun digitale Wirtschaftstalk am Freitag komt wekelijks een interessante Duitse gast aan het woord die in begrijpelijk Duits over een leuk en actueel onderwerp vertelt. Nederlandse deelnemers kunnen actief of passief aan het gesprek deelnemen en zodoende hun Duits optimaliseren.

Geschäftsreif wil ook ondernemers uit de provincie Gelderland deze mogelijkbeid bieden. Samen met de Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland organiseert zij daarom een gratis Wirtschaftstalk am Freitag: een digitale bierproeverij.

Te gast is Markus Berberich. Markus is CEO en samen met zijn Nederlandse zakenpartner brouwerij-eigenaar van de Insel Brauerei op het Duitse eiland Rügen. De brouwerij ontving maar liefst 4 keer de World Best Beer Award.

Markus zal in een vraaggesprek vertellen over zijn ondernemersplannen als brouwer, hoe hij deze heeft verwezenlijkt, de afzetmarkt voor bier in Duitsland en over het prachtige eiland Rügen (geheime tip!).

Aan het einde van de talk bestaat zelfs de unieke mogelijkheid om aan een digitale bierproeverij mee te doen. Markus zal tijdens het proeven natuurlijk veel vertellen over alle smaken en soorten die gebrouwen worden, zodat het ook een zintuigelijk genoegen wordt. Het proefpakket kan voorafgaande aan de talk worden besteld, maar dit is uiteraard geen voorwaarde voor deelname (zie voor meer info over het bestellen van het proefpakket hieronder).

Wat: Wirtschaftstalk am Freitag: een digitale bierproeverij

Wanneer: vrijdag 4 september a.s. om 17.00 uur

Waar: Zoom-meeting

Duur: 60 minuten

Doelgroep: Nederlandse ondernemers

Taal: Duits

Prijs: Kostenloos (kosten voor het bierpakket zijn evenwel voor eigen rekening, zie onder)

Aantal deelnemers: maximaal 30

Vragen en Aanmelden

Voor vragen en aanmelden kunt u een e-mail sturen naar: esther@geschaeftsreif.nl

U krijgt dan van Geschäftsreif de Zoomlink voor digitale deelname toegestuurd met wetenswaardigheden over de bierindustrie.

Bestellen van een proeverijpakket

U kunt voorafgaande aan de talk zelf het proeverijpakket bestellen bij de brouwerij. Dat is echter geen voorwaarde voor deelname aan de talk.

Het pakket met 8 verschillende bieren + een glas van de brouwerij kunt u voor 25 euro (excl. verzendkosten) bestellen.

Om er zeker van te zijn dat u het pakket tijdig per post ontvangt, raden wij u aan het zo snel mogelijk te bestellen. Het is niet uit te sluiten dat de post vanuit Duitsland er lang(er) over doet.

Meer info over Geschäftsreif

Geschäftsreif biedt een intensieve vijfdaagse training zakelijk Duits én interculturele communicatie PLUS op locatie in Berlijn. U leert in de training uzelf en uw product of dienst op een voor uw Duitse relatie aansprekende manier te presenteren zodat u makkelijk(er) tot resultaat komt. De PLUS staat voor de bijzondere modules die we u, naast de taaltraining zakelijk Duits, als onderdeel van het programma aanbieden: een module interculturele communicatie, een module (sociaal) media-gebruik in Duitsland, juridische en administratieve aangelegenheden, netwerken in Duitsland met als bijzondere toegift: een netwerkbijeenkomst met interessante Nederlandse en Duitse ondernemers uit Berlijn.

Het actuele aanbod van Geschäftsreif vindt u hier: https://geschaeftsreif.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *